LIVRARE

INREGISTRARE COMENZI

Inregistram comenzile primite de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 20:00, la numarul de telefon sau adresa de e-mail mentionate mai jos. 

Toate eclerurile noastre sunt produse in aceeasi zi, nu vindem niciodata ecleruri de pe o zi pe alta. Absolut tot, de la choux, pana la creme si decoruri este realizat de la zero in laboratorul nostru, in fiecare zi. Cererea pentru ecleruri creste semnificativ in zilele cu sarbatori si in weekend, asadar va recomandam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail cu minim o zi in avans pentru a va rezerva eclerurile preferate.

LIVRAREA

Livram doar in Bucuresti pentru comenzi de minim 300 lei, de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 – 16:00. Alternativ, in cazul unei comenzi mai mici, se poate ridica din oricare dintre magazinele French Revolution, Piata Victoriei, Ateneul Roman sau Floreasca Business Park. Nu oferim serviciul de transport contra cost.

REZERVAREA

Rezervarea eclerurilor pentru aceeasi zi nu presupune o comanda minima, puteti rezerva eclerurile preferate de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 20:00, la numarul de telefon sau adresa de e-mail mentionate mai jos.

telefon: 0755 222 800

e-mail: comenzi@frenchrevolution.ro